Vse kategorije

Žerjav za vse terene

Domov> Izdelki > Žerjav za vse terene

20
Zoomlion All Terrain Crane Zat2000v743.1 200ton, pomemben model s super enakostjo in odlično delovno zmogljivostjo, vroča prodaja

Zoomlion All Terrain Crane Zat2000v743.1 200ton, pomemben model s super enakostjo in odlično delovno zmogljivostjo, vroča prodaja


Značilnosti izdelka

Žerjav ZAT2000 za vse terene, ki dobro izkorišča našo več desetletno tehnološko kristalizacijo pri načrtovanju in izdelavi mobilnih žerjavov v kombinaciji z mednarodno naprednimi tehnologijami, je visoko zmogljiv in visoko zanesljiv izdelek, zasnovan in razvit za izpolnjevanje zahtev trga. Ta visokotehnološki izdelek, ki združuje mehanske, električne in hidravlične sisteme kot celoto, ima toliko prednosti, kot so dobra krmilna zmogljivost, odlična zmogljivost mikro pozicioniranja, velika dvižna zmogljivost in super dvižna višina, da je aktiven na različnih področjih. Ta izdelek se lahko pogosto uporablja v kemični industriji, rudarskih obratih, naftnih poljih, pristaniščih in gradbiščih itd., razen območij z močnimi elektromagnetnimi valovi, za dviganje in montažo.
Ta izdelek je žerjav za vse terene s funkcijo obračanja celotnega obsega, teleskopskimi deli ogrodja in elektrohidravličnimi proporcionalnimi krmiljenimi sistemi. 5-osno (3 osi gnane in vse osi krmiljene) šasijo polne širine za posebne namene proizvaja Zoomlion, ki zagotavlja širok pregled, prostorno kabino in razkošno dekoracijo.

Najnovejši elektrohidravlični proporcionalni smerni regulacijski ventil s funkcijo zaznavanja obremenitve, variabilne črpalke z več bati in odprt/zaprt variabilni sistem zagotavljajo, da vsak izvršni mehanizem v celoti izkoristi svojo delovno zmogljivost.

Dve krmilni ročici lahko žerjavu zagotovita nemoteno sočasno premikanje med »Spool up/reel off glavni vitel/pomožni vitel«, »Derrick«, »Slew« in »Teleskop«, kar močno izboljša delovno učinkovitost. Joystick ima prednosti, kot so enostavno in prilagodljivo upravljanje, gladko in zanesljivo delo ter brezstopenjska regulacija hitrosti itd.

Varnostne naprave, kot so razbremenilni ventil, ventil za izravnavo, hidravlična zapora in zavorni ventil itd. v hidravličnem sistemu, preprečujejo pretrganje cevi in ​​cevi.

Celotni sistemi razsvetljave in varnostne naprave, kot je omejevalnik momenta obremenitve, lahko zagotovijo vašo varnost med delovanjem in so primerni za nočno delo.

Tehnični podatki
PostavkavrednostOpombe
Delovna uspešnostmaks. nazivna dvižna zmogljivost kg200000
maks. obremenitveni moment osnovnega nosilca kN.m6664V radiju 8 m
maks. višina dviga glavnega ogrodja m72Parametri ne vključujejo odklona glavnega ogrodja in kraka. Vrednost v oklepajih je vrednost z nameščenimi razširitvami.
maks. višina dviga kraka m95 / (103)
Hitrosti delamaks. hitrost dvižne vrvi (glavni vitel) m/min120Na 4. plasti
maks. hitrost dvižne vrvi (pomožni vitel) m/min70Na 4. plasti
Čas podaljšanja roka min12Vplivajo temperatura in število vrtljajev motorja
Čas dviganja rok s97
Hitrost obračanja r/min0 - 1.4
Vožnjamaks. nadmorska višina m2000
maks. hitrost vožnje km/h75
maks. vzpon %40
Min. premer struženja m20
Min. oddaljenost od tal mm305
Mejne vrednosti za onesnaževala in dimSkladnost s povezanimi standardiGB3847-2005GB17691-2005 (nacionalna stopnja IV)
Poraba goriva na sto kilometrov L78
MasaLastna teža v voznem stanju kg60000Odstranite kavelj, premično protiutež, krak, vrvenico petelina, konično roko, podstavke, drsne nosilce, glavne in pomožne vitle, žične vrvi na vitlih in rezervno pnevmatiko ter izpustite hidravlično olje nadgradnje pred vozilom vožnja.
dimenzijeSkupne mere (D × Š × V) mm15660 × 3000 × 4000
Razpon opornika (L) m8.9
Razpon opornika (W) m8.3
Dolžina glavnega roka m13.4 - 72

2

POVPRAŠEVANJE