Vse kategorije

Novice

Domov> Novice

200+ enot strojev se odpravlja v Turčijo

Čas: 2022-07-06 Ogledi: 57

Pred kratkim, po večdnevnem pošiljanju, je več kot 200 kompletov Zoomlionove vrhunske opreme uspešno zaključilo "vkrcanje". Z zvokom debele in visoke piščalke bodo izpluli iz pristanišča Tianjin in jih poslali v Turčijo, kjer se začne novo potovanje za pomoč lokalni gradnji. Ta pošiljka je največje enoserijsko izvozno naročilo kitajske industrije gradbenih strojev v zadnjih letih, kar dokazuje močno konkurenčnost kitajske proizvodnje, ki je znana po vsem svetu.

1

Ustrezno osebje podjetja Zoomlion Overseas Company je predstavilo: »Od tega leta se izdelki podjetja še naprej dobro prodajajo na svetovnem trgu in na stotine enot je ena za drugo odplulo na morje. Več kot 200 enot opreme, poslane tokrat, zajema Stroji, stroji za beton, stroji za zemeljska dela, stroji za zračna dela itd. vključujejo skoraj vse vrste gradbenih strojev pod Zoomlion in dosegajo popoln razcvet.«

Različni izdelki se dobro prodajajo v tujini. Poleg okrevanja svetovnega gospodarstva in sproščanja povpraševanja na mednarodnem trgu ima Zoomlion tudi koristi od superpozicije številnih prednosti, kot so odlična zmogljivost izdelkov Zoomlion, preboji v ključnih ključnih tehnologijah in globalizacija.

Glede na poročila, če vzamemo za primer izvoženo tovorno črpalko, je Zoomlion na vodilni ravni v industriji pri treh togih indikatorjih prostornine, pritiska in višine tkanine. Opremljen je s sistemom aktivnega zmanjševanja tresljajev, ki ga je podjetje samo razvilo, zaradi česar je delovanje stabilnejše. višja je tudi natančnost.

S ključnimi tehnologijami, kot so stroji, elektrika in hidravlika, imajo izdelki Zoomlion ZE215E-10, ZE135E-10 in drugi bagri ne samo visoko zanesljivost in stabilnost, ampak imajo tudi dolgo življenjsko dobo, kar lahko strankam pomaga pri učinkovitem nadzoru stroškov porabe goriva. konkurenčen.

2

3

Prejšnja: Dima in prahu je ogromno in v puščavi, napolnjeni z rumenim peskom, gradijo stadion Star Landmark

Naslednji : Slavnostni podpis globalnega strateškega partnerstva z Zoomlionom