Vse kategorije

Novice

Domov> Novice

Slavnostni podpis globalnega strateškega partnerstva z Zoomlionom

Čas: 2022-06-20 Ogledi: 108

1

Hunan Overseas Home Information and Technology Co., Ltd je platforma, namenjena zagotavljanju storitev za podjetja, ki so namenjena razvoju čezmorskega trga s povezovanjem talentov in institucij srednjega do višjega razreda ter vzpostavljanjem čezmorskih bencinskih servisov. Podjetje Overseas Homes s sedežem v 18 afriških državah, ki mu sledi več kot 120,000 talentov srednjega do višjega cenovnega razreda, je postalo most za več kot 500 afriških poslovnih ustanov in služi več kot 2,000 podjetjem in organizacijam od svoje ustanovitve leta 2016. Kot gradbena enota Kitajsko-afriški servisni center za sodelovanje, eden od osmih glavnih mehanizmov gospodarskega in trgovinskega sodelovanja z Afriko, ki ga je predlagala provinca Hunan, kot tudi urad Changsha kitajsko-afriškega poslovnega sveta, čezmorski dom je vzpostavil vrhunsko mrežo odnosov po vsem svetu . Podjetje Hunan Hisoon Supply Chain Co., Ltd, ki je povezano z Overseas Homes, je zavezano mednarodnemu sodelovanju pri proizvodnih zmogljivostih, uvozni in izvozni trgovini ter storitvam v dobavni verigi, ki temeljijo na svetovnem trgu. Ukvarja se predvsem z izvozom gradbenih strojev, specialne opreme za reševanje v sili, novih energetskih in brezžičnih komunikacijskih izdelkov, ki se prodajajo v več kot 30 držav in regij po vsem svetu.

Zoomlion Heavy Industry Science & Technology Co., Ltd, ustanovljen leta 1992, uvrščen na borzo v Shenzhenu oktobra 2000 in uvrščen na trg delnic H v Hong Kongu leta 201. Je vodilni v kitajski industriji proizvodnje gradbenih strojev in opreme , ampak tudi eno prvih serij inovativnih podjetij v okrožju. Ukvarja se predvsem z raziskavami in razvojem ter proizvodnjo glavne visokotehnološke opreme, potrebne za ključne nacionalne projekte gradnje infrastrukture, kot so gradbeni inženiring, energetski inženiring in prometni inženiring.

Med izmenjavami sta Hisoon in Zoomlion vzpostavila dober odnos sodelovanja in prodan temelj za sodelovanje. Z razvojem sodelovanja se je povečal, da bi v celoti izkoristili industrijske prednosti obeh strani in spodbudili poplačan razvoj po popolnem posvetu in prijateljskih pogajanjih, se stranki strinjata, da podpišeta to partnersko pogodbo na podlagi načela prostovoljnosti, enakosti, vzajemne koristi in zanesljivost.


Prejšnja: 200+ enot strojev se odpravlja v Turčijo

Naslednji : Noben