Vse kategorije

Novice

Domov> Novice

Dima in prahu je ogromno in v puščavi, napolnjeni z rumenim peskom, gradijo stadion Star Landmark

Čas: 2022-07-07 Ogledi: 89

Na gradbišču drug za drugim »izkušeni delavci«, oblečeni v aurora zeleno, nenehno delajo. Z njihovo pomočjo je bila gradnja temeljev projekta stadiona N'Djamena v Čadu dokončana več kot 70 %, športni "Biser", ki simbolizira prijateljstvo med Kitajsko in Čadom ter srečno življenje prebivalcev Čada, postopoma dobiva obliko. Ti zaposleni "kvalificirani delavci" so gradbeni stroji in oprema ZOOMLION, ki jih je trg preizkusil.

1

Ustrezna oseba, odgovorna za Zoomlion, je povedala: »Trenutno je v projektu stadiona N'Djamena v Čadu Zoomlion opremljen s skoraj 10 kompleti gradbenih žerjavov, bagrov, buldožerjev, strojev za črpanje betona itd. Oprema je glavna sila v Tudi v tem okolju, polnem rumenega peska, ta oprema še vedno učinkovito zagotavlja napredek projekta zaradi svoje močne uporabnosti za delovne pogoje in odlične zmogljivosti.«
Projekt stadiona N'Djamena v Čadu je eden od rezultatov izvajanja posebnih ukrepov "Osmih ukrepov" pekinškega vrha Foruma o kitajsko-afriškem sodelovanju in je mejnik v sodelovanju med Kitajsko in Čadom. Gradbeno območje projekta je približno 16 hektarjev. Po dokončanju lahko sprejme 30,000 ljudi, ki si lahko istočasno ogledajo igro. Prav tako lahko gosti medcelinsko tekmovanje na ravni "Afriškega pokala", pa tudi nacionalna posamična tekmovanja in obsežne kulturne dejavnosti.

2

Poleg pomoči pri projektu stadiona N'Djamena v Čadu je Zoomlionova oprema sodelovala tudi pri številnih dobro znanih obsežnih projektih v Afriki, kot sta naftno polje in projekt naftovoda Hoima v Ugandi ter največja hidroelektrarna v Tanzaniji – Projekt hidroelektrarne Julius Nyerere, nova prestolnica Egipta itd.

3

Razume se, da je Zoomlion eno prvih podjetij v kitajski industriji gradbenih strojev, ki je vstopilo v Afriko. Po letih intenzivnega razvoja trga je Zoomlion vzpostavil dobro tržno postavitev v Afriki z vzpostavitvijo in izboljšanjem svoje mreže kanalov, spodbujanjem strategij lokalizacije in krepitvijo podpornega sistema za servisne dele. Trenutno je Zoomlion postal trije največji kitajski izvozniki gradbenih strojev in kmetijskih strojev v Afriki, s čimer predstavlja čudovit načrt za Zoomlion v Afriki.

Prejšnja: Izdan je prvi hibridni žerjav za vse terene na svetu in Zoomlion vodi industrijo v dobi nove energije

Naslednji : 200+ enot strojev se odpravlja v Turčijo