Vse kategorije

Novice

Domov> Novice

Izdan je prvi hibridni žerjav za vse terene na svetu in Zoomlion vodi industrijo v dobi nove energije

Čas: 2022-07-07 Ogledi: 131

11. aprila je Zoomlion izdal prvi hibridni žerjav za vse terene ZAT2200VE863 na svetu. Ta izdelek je še en inovativen dosežek Zoomliona na področju nove digitalne energije, nove energije in novih materialov po izdaji prvega čisto električnega žerjava na svetu, ki prikazuje napredno kitajsko tehnologijo pri razvoju novih energetskih žerjavov in žerjavov za vse terene. Globalna vodilna moč.

1

V zadnjih letih je industrija gradbenih strojev zaradi spodbud politike in tržnega povpraševanja pospešeno vstopila v novo energetsko dobo. Hibridni gradbeni stroji imajo značilnosti nizke porabe goriva, manjšega onesnaževanja, nizkega hrupa in visoke energetske učinkovitosti, kar vodi k spodbujanju pretvorbe energije in tehnološke nadgradnje v industriji.

Hibridni žerjav za vse terene ZAT2200VE863 je izdelek, ki odraža celovito tehnično moč Zoomliona. Na podlagi tehničnih dosežkov, zbranih na področjih nove energije in žerjavov, ima ZAT2200VE863 ugodno hibridno izhodno zmogljivost in uresničuje komplementarne prednosti dveh energetskih sistemov električne energije in goriva. ZAT2200VE863, ki ga poganja dvojni bencinsko-električni motor, je močnejši z največjo izhodno močjo 360 kW.

Glede na poročila ima izdelek tri načine delovanja dviganja: čisto električno delovanje, delovanje z vtičnico in delovanje za proizvodnjo električne energije na gorivo, ki se lahko popolnoma prilagodi različnim delovnim pogojem in scenarijem uporabe. Med njimi lahko naprava v čisto električnem načinu delovanja deluje samostojno z baterijo 8 ur. Med delovanjem v načinu vtičnice se lahko za polnjenje akumulatorja vozila uporablja zunanja napetost 380 V AC. Ko je moč akumulatorja nezadostna ali mesta ni mogoče priključiti, motor šasije za gorivo poganja generator, da ustvari moč za zagotavljanje energije za dviganje, dizelski motor pa vedno deluje v območju ekonomične porabe goriva, ki ustreza motorju, prihrani 35 % v primerjavi z običajnimi žerjavi na gorivo.

Po mnenju pristojne tehnične osebe, odgovorne za Zoomlion, sta čista električna in priključna načina brez porabe goriva in sečnine okolju prijaznejša in varčnejša. Po ocenah lahko uporaba povsem električnega delovanja na avtomobilu prihrani več kot 100,000 juanov pri stroških goriva v primerjavi z vozili z enako tonažo goriva.

2

V primerjavi s 25-tonskimi žerjavi, ki so trenutno lansirani doma in v tujini, se je tonaža Zoomlion ZAT2200VE863 povečala za skoraj 10-krat in dosegla 220 ton. Hkrati je glavna roka tega izdelka popolnoma razširjena 85 metrov, največja dvižna zmogljivost popolnoma razširjene roke pa je 7.2 tone.
V skladu z nacionalnimi politikami, industrijskimi trendi in zahtevami trga Zoomlion še naprej krepi integracijo in inovacije novih tehnologij, kot so nova digitalna tehnologija, nova energija in novi materiali. Izdelki višjega cenovnega razreda se še naprej pojavljajo, konkurenčnost trga pa se še naprej povečuje, kar tvori kombinacijo implementacije tehnologije in iteracije izdelkov. Vrli krog. Prav zaradi nenehnih prebojev v novih tehnologijah in drugih vidikih je bil dosežen ZAT2200VE863, prvi hibridni žerjav za vse terene na svetu.

Pred tem je Zoomlion izdal visoko zmogljive in inovativne izdelke, kot sta prvi na svetu električni žerjav za tovornjake in prvi tovornjak s črpalko iz ogljikovih vlaken domače proizvodnje v industriji. Na podlagi natančnega razumevanja tržnega povpraševanja in tehničnega kopičenja v preteklih letih so Zoomlionovi novi energetski izdelki zajemali žerjave, tovornjake črpalke, tovornjake mešalce, dvižne delovne ploščadi, opremo za nujne primere, stroje za izkopavanje, rudarske stroje, težke šasije in druge serije. Sprejema kombinacijo čiste električne energije, vodikove gorivne celice in hibridne moči.

Izdaja prvega hibridnega žerjava za vse terene na svetu je nov dosežek Zoomlionove tehnološke inovacije ter raziskav in razvoja izdelkov, pa tudi novo izhodišče. V prihodnosti se bo Zoomlion držal tehnološke usmeritve, še naprej nadgrajeval v smeri novih digitalnih, nove energije in novih materialov ter vodil digitalni, inteligentni in zeleni razvoj industrije.Prejšnja: Noben

Naslednji : Dima in prahu je ogromno in v puščavi, napolnjeni z rumenim peskom, gradijo stadion Star Landmark